Najnovšie recenzie zo sekcie Meracie lasery

Xiaomi hoto Smart Laser Measure QWCJY001

Xiaomi hoto Smart Laser Measure QWCJY001

Overený zákazník MegaKnihy.sk Overený zákazník

Pridané: 20. novembra 2024

Zakúpený v MegaKnihy.sk

Odporúča produkt

Prepinanie medzi meranim od laseru alebo od spodku meraca sa prepina len cez appku co moze byt otravne.

EXTOL PREMIUM 25mm 8823306

Overený zákazník Alza.sk RADO

Pridané: 19. novembra 2024

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt
  • slába viditeľnosť lúčov počas dňa

VšETKO ok

Overený zákazník Testuj.to Juraj

• Presný
  • Dobre viditeľný laser
  • Rôzne nástavce
  • Ťažké vyrovnať prístroj

Nivelačný prístroj Bosch Atino som využil pri aktuálnej rekonštrukcii bytu, kedy som potreboval presne namerať zásuvky, vypínače a police. Práca s prístrojom je jednoduchá, len prvotné nastavenie a pochopenie zaberie pár minút. Odporúčam čítať návod a hneď ho nevyhodiť.

Overený zákazník Testuj.to Radka

• farebná signalizácia vodováhy
  • dobre drží
  • presnosť
  • jednoduchá manipulácia
  • aretácia centimetrov
  • dobre padne do ruky
  • mohol by vydávať laserový signál na viac strán naraz

Nivelačný prístroj Bosch Atino sme používali pri práci na chalupe. Konkrétne vŕtanie poličiek. Prístroj sa používa jednoducho, pri prvom použití je dobré postupovať pomocou priloženého obrázkového návodu. Používa sa odlišne na rôzne typy povrchov. Veľmi sme ocenili farebnú signalizáciu vodováhy. Laser veľmi uľahčil prácu. vyrovnáva v rôznych smeroch. Obávala som sa toho, ako bude držať a po vyskúšaní na klasickej stene aj na dlažbe držal výborne. Jednoducho sa udržuje.

Overený zákazník Testuj.to Alan

• Jednoduché ovládanie
  • Meradlo pre jednoduché určenie vzdialenosti
  • Vymeniteľné nástavce pre rôzne povrchy
  • Horizontálne aj vertikálne použitie
  • Nezaznamenal som zápor

Bosch Atino je výborný pomocník pri veľkom množstve domáce kutilstva, ale určite by ho ocenil aj profesionál. Čokoľvek čo je potrebné zavesiť na stenu sa s týmto pomocníkom robí jednoducho a to nie len horizontálne, ale aj vertikálne. Po starom by som musel použiť vodováhu a olovnicu. Výborným pomocníkom sú aj vymeniteľné nástavce pre použitie na rôznych povrchoch. Čo ma však potešilo najviac je meradlo, ktorým sa dá výborne a veľmi jednoducho odmerať vzdialenosť. Je to vlastne skoro univerzálny nástroj a k dokonalosti by sa patrilo snáď len, keby sa dal použiť aj na vodorovnej ploche, čo samozrejme nepovažujem za chybu.

Overený zákazník Testuj.to Tereza

• Presné meranie
  • Dĺžka laseru 2,2 m
  • K produktu presný návod
  • Žiadne

Nivelačný prístroj Bosch Atino je veľký pomocník, pri rekonštrukcii. Manžel ho používa na rekonštrukciu wc na obklady. Zaobchádzanie s prístrojom je jednoduché, meria presne. Dĺžka laserovej čiary je 2,2 m. Na stene drží výborne. S nivelačným prístrojom sme boli veľmi spokojní a môžeme odporučiť.

• Perfektne drží na všetkom
  • Urychľuje prácu
  • Pôsobí dosť pevne
  • Je to také 3 v 1.
  • Meter mohol byť dlhší
  • Hodila by sa tam aj ceruzka

Bosch Atino ma zaujal na prvý pohľad svojou jednoduchosťou. Každý kto doma niekedy vŕtal hmoždinky na palice alebo obrazy určite vie, čo všetko je za tým a koľko nástrojov je pre danú úlohu potrebné. Atino má v sebe vodováhu, meter a laserové ukazovadlo, takže je to také 3 v 1. Práca s ním je rýchla a vcelku dosť jednoduchá a intuitívna. Čo ma ale zaujalo najviac? Ako asi bude Atino držať na rôznych povrchoch. K môjmu prekvapeniu držal na všetkom perfektne a v tomto ohľade nemám čo vytknúť. Párkrát som sa celkom bál, že ho zložím aj so stenou. Ohľadom držiaku na sadrokartónové steny je všetko jasné a funkčné, ale čo je gélový držiak? Ako už som písal drží perfektne, ale to aj prach a špinu. Trochu ma to vystrašilo, ale po preštudovaní manuálu som sa uistil v tom, že sa bude dať umývať vo vode. Po opláchnutí vodou (šlo to rýchlo a jednoducho) stačí gélový držiak nechať uschnúť a je zase v top stave. Za mňa je to pomocník, ktorý Vám ušetrí čas a urobí Vašu manželku a deti šťastnejšie.

• Presnosť
  • gélová podložka
  • integrované meracie pásmo
  • jednoduchá kalibrácia
  • nutná častá kalibrácia
  • chýba obal/puzdro
  • nutnosť meniť batérie, mohol byť akumulátor s dobíjaním

Pôvodne som si myslel, že sa jedná o akúsi hračku, ktorú som bral s rezervou. Nič menej po vyskúšaní (samozrejme prvýkrát sa nepodarilo, nemal som to skalibrované) bol výsledok viac než uspokojivý, človek musí počítať s tým, že je tam určitá odchýlka. Zrkadlo zamerané podľa Bosch Atino, následná rovina skontrolovaná podľa veľmi presné laseru a musím povedať, že sa jedná o veľmi presný nástroj pre domáce použitie. Či už je to vešanie obrázkov, poličiek, háčikov a mnoho ďalšieho. Pre využitie na úrovni profesionálov by som však neodporúčal. Veľmi kladne hodnotím možnosť uchytenia na stenu, bez toho aby Vám niekto musel pridržiavať meter, či nivelačný prístroj. Gélová podložka je veľmi spoľahlivá na obkladoch a na stenách je lepšie využiť druhú podložku s hrotmi. Pokiaľ sa stane, že Vám prístroj spadne, stačí znovu prekalibrovať a funguje ako má. Občas je potrebné kalibrovať častejšie, aby človek dosiahol presnejší výsledok (samotná kalibrácia trvá cca 30 s).

PARKSIDE PLEM 50 D4 100371792

PARKSIDE PLEM 50 D4 100371792

Overený zákazník lidl.sk Štefan

• presné meranie
  • cena
  • nič

• Použitie je jednoduché
  • Zabudovaný meter
  • Kotvenie na klasickú stenu zanecháva na stene stopky ako po klinčeku

Produkt ma milo prekvapil jednoduchosťou prevedenia. Inštalácia na stenu prebieha pomocou dvoch železných "klinčekov", tak že na stene zostávajú stopy po vtlačení. Nevýhoda je pokiaľ máte kvalitne urobené omietky, keďže je potrebné viac sily k upevneniu a na stene to zanechá stopy. Výhodou je meter, ktorý je priamo súčasťou výrobku.

Overený zákazník Testuj.to Jana

• Intuitívne ovládanie
  • Vhodné aj pre ženy
  • Ľahký
  • Skladný
  • Žiadne som nezistila

Nivelačný prístroj Bosch je super pomocník pre domácnosť. Je vhodný aj pre ženy. Už žiadny krivý obraz, zle zavesená polička. Veľmi jednoduché uvedenie do prevádzky a ešte jednoduchšie použitie. Po vložení batérie, ktorá je súčasť balenia stačí zapnúť, vycentrovať rovinu a laser urobí zvyšok.

Overený zákazník Testuj.to Tomáš

• odnímateľný meter
  • Laser je dobre vidieť počas dňa
  • Na jednu batériu
  • Veľkosť úplne akurát
  • Zatiaľ som nenašiel

Nivelačný merací prístroj Bosch Atino je šikovný pomocník na chytenie roviny. Má slušný laser ktorý je vidieť pekne aj počas dňa. Vkladá sa do neho jedna "tužková" batéria. Pokiaľ potrebujete dať napr. policu do roviny na stenu tak si krásne vymeriate pomocou stroja rovinu. Naviac má odnímateľný meter. Za mňa skvelý pomocník určite odporúčam.

Overený zákazník Testuj.to Romana

• Rýchle a jednoduché použitie
  • Špeciálny držiak na stenu urobí zbytočne ďalšie dve diery do steny.
  • Strašne ťažko sa

S prístrojom je veľmi jednoduché zaobchádzanie. Chcela som si zavesiť viac obrazov vedľa seba, v rovnakej úrovni a bol dobrým pomocníkom. Omnoho rýchlejšie než chodiť s metrom a vodováhou. Na stene držal skvele aj bez použitia kolíkov čo píšu v návode. Nechcela som si robiť zbytočne ďalšie dve diery do steny. Použila som uchytenie na hladký povrch a dala to na stenu.

Overený zákazník ABCnáradie Miroslav

Overený zákazník ABCnáradie Overený zákazník

Pridané: 5. novembra 2024

Zakúpený v ABCnáradie

Odporúča produkt
  • vsetko ako je deklarovane
FIELDMANN FDLM 1040

FIELDMANN FDLM 1040

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 4. novembra 2024

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt

Cena/výkon, postačuje na bežné meranie.

Parkside Pkll 7 F6 Plem 20 B5 100380418

Parkside Pkll 7 F6 Plem 20 B5 100380418

Overený zákazník lidl.sk Filip

Pridané: 4. novembra 2024

• splňuje požiadavky
  • malý, šikovný
  • funkcia vodováhy
  • základný držiak - úchyt v balení
FKD EK-212A s prijímačom

FKD EK-212A s prijímačom

Overený zákazník Geoteam s.r.o. Bandy

Pridané: 31. októbra 2024

Zakúpený v Geoteam s.r.o.

O.k.

Parkside PKLLA 4 A1 100377037

Parkside PKLLA 4 A1 100377037

Overený zákazník lidl.sk Peter

Pridané: 28. októbra 2024

Odporúča produkt

Využívam na maximum za tú cenu sa oplatí

Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25