Najnovšie recenzie zo sekcie Meracie lasery
- Som veľmi spokojný
- Má dosť funkcie
neviem aku vyhodu spomenut, kedze kto pracuje s lasesom asi nic specialne neocakava. Len nech to plni ucel. Ci je intenzita zeleneho svetla vyssia resp. lepsie ho vidiet v exterieri za jasneho dna neviem potvrdit..Mozno ked ho budem pozivat dlhsie budem mudrejsi. Co sa mi ale paci viac oproti Dewaltu, je ten magneticky drziak. Pokial maticku nedotiahnete priliz silno nastavovanie v horizontalnej rovine je lahsie a plynulejsie. Zasa je od Dewaltu o trochu vascii, co moze niekto povazovat za nevyhodu
- Pomer cena/"vykon", funkcie
- Dobre viditelny aj cez den na asi 4-5 metrov
- Ochranne okuliare, ktore trosku zlepsia viditelnost luca
- Rychla kalibracia/ustalenie do roviny, do par sekund
- Minipodstavec/trojnozka v baleni, ktora je na fotke, aj ked nie je uvedena v popise
- Trojnozku na fotke je mozne jemne nastavit vyskovo (odkrutenim a zakrutenim noziciek, kazda samostatne) ako aj do stran kolieskami na zakladni v dvoch smeroch, plus jemne otacanie 360° pomocou kolieska
- Moznost zobrazit kazdu z troch rovin samostatne ako aj vsetky 3 sucasne
- Integrovana bateria, netreba kupovat baterky
- Podstavec/minitrojnozka je kombinacia kovu (drviva vacsina casti) s inymi materialmi (guma, umela hmota), cim je dostatocne tazka a netreba sa bat na nu pripevnit zariadenie
- Zavit na pripevnenie minitrojnozky sa nachadza na dvoch protilahlych stranach, zospodu (ako je laser postaveny na fotke) aj na vystupe vodorovnej roviny
- Bublinka pre kontrolu roviny na minitrojnozke
- Presnost 2mm na 10 metrov
- Od tych 4-5 metrov je cez den na prvy pohlad uz slabo viditelny, hlavne na nerovnom povrchu ako napriklad zem no pre moju potrebu to bolo dostatocne a navyse za tu cenu to ani neberiem ako velku nevyhodu
- Lahká,krištálovo čistý obraz,lahké ovládanie a tak všeobecne-vezmeš do ruk a cítíš tu kvalitu.
- žiadná
Doporučujem kazdému!!!
- Presnost
Cez den luc na asi 7m vobec nerozpozna a neodmeria spravne, pripadne hodi do erroru
- Presnosť, zelené svetlo, pomer cena výkon
- Uhol, pod ktorým laser ukazuje horizomtalnu čiaru je príliš malý, je nutné mať laser takmer na podlahe
- Neviem do teraz neprišiel
Ešte som ho nepoužil
Laser funguje ako má, je to veľká pomoc pri nivelácii podláh, zameriavaní stropov a obkladov.
- Výborná funkcionalita
- Pípanie počuť
Rýchlosť pri kontrole autopoistiek, pípa a svieti led dioda.
Rýchlosť merania.
Kvalita spracovania.
Splnil všetko čo som očakával
Ešte nebol čas na skúšku.
- lacný a dobrý
Preciznost, robustny a odolny pristroj.
- Zelený laser + 360° liniovy...super
- spĺňa presne to, čo som od neho očakával
- presnosť
- výhodný pomer cena - kvalita - funkcie
- jednoduchosť ovládania
Než som uvedený produkt kúpil, tak som si prečítal viaceré názory predchádzajúcich kupujúcich. Musím súhlasiť s názorom, že produkt je na veľmi dobrej kvalitatívnej úrovne, či už sa to týka spracovania alebo aj presnosti merania. Za všetko čo ponúka daný prístroj, by ste pri značkových zaplatili omnoho väčšie peniaze. Mám základný model na meranie od firmy BOSCH a v poslednej dobe začal dosť haprovať a už sa takmer nedal použiť, tak som hľadal adekvátnu náhradu a musím priznať, že som aj našiel. Keď som ich porovnával v meraní z toho istého miesta, tak prístroj BOSCH mi nameral pri 3 meraniach zakaždým inú hodnotu a tento mi ukázal vždy to isté. Veľké plus pre tento stroj aj hovorí jednoduchosť ovládania, a veľké množstvo funkcií.
kvalitný laserový merač za rozumnú cenu. Odporúčam
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »