Najnovšie recenzie zo sekcie Meracie lasery
Priemer
- Podľa popisu multifunkčny prístroj, spokojnosť.
- Dobrá presnosť
- Veľká spotreba energie
- velmi dobré
- 3x360°, zelene velmi jasne viditelne ciary
Malý kompaktný prístroj so širokým využitím aj v domacnosti.
- cenovo dostupny, primerane kvalitny vyrobok
- Leica = kvalita, produkty tejto znacky su top
Funguje spolu s aplikáciou.
- vynikajúci pomer cena / výkon
- malý, ľahký, praktický
- na bežné používanie úplne postačuje
- Výhoda
Rýchle meranie, dobrá presnosť, maximálna spokojnosť.
Úplná spokojnosť
Sťahujem sa do nového bytu a nechcem behať s metrom a počítať plochy. Zariadenie je akurát na meranie do bytu. Po rozbalení odporúčam prečítať návod ako ho obsluhovať a ako spustiť jednotlivé meracie funkcie. Odčítanie z displeja je jednoduché a dobre viditeľné. Balenie obsahovalo aj baterky. Zariadenie mam krátko a neskúšal som zatiaľ poriadne kvalitu a presnosť.
- solídny vzhľad
- kvalitné prevedenie
- jednoduchá obsluha
- v sete je aj celkom slušný (skoro ako fotografický) statív s praktickou kľučkou a aretáciami na všetky osi
- vyššia cena
- statív je dosť nízky (asi 170cm), pri meraniach vo väčších výškach ho treba podkladať - napr. stôl, alebo dokúpiť originálnu tyč
Prístroj som kupoval na občasné použitie v rodinnom dome (vešanie obrazov, poličiek,...). Tento prístroj ma oslovil hlavne deklarovanou presnosťou a predpokladanou dlhodobou spoľahlivosťou (Bosch). Zatiaľ nesklamal.
- Splnil očakavanie
- ľahké ovládanie
- stojan je trochu labilný
- Čiary vidieť super,hrúbka čiar akurát,týmto produktom Leica preskočila konkurenciu
- Batéria dobíjatelná,slušná výdrž
- Rýchle nasadenie,magnety sú silné
- Nenašiel som
- rýchle meranie, prístroj malý, skladný,možnosť prichytenia púzdra aj na opasok
- zatial som nezistil
- jednoduchá obsluha
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »