Najnovšie recenzie zo sekcie Meracie lasery
Chcel som Dewalt, ale u Boschu je výhodou, že viete laserovú hlavu zaaretovať po ukončení práce. Darmo Vám budú hovoriť pri Dewalte že je nárazuvzdorný. To možno je, ale presnosť už potom taka nemusí byť. Bosch asi vie prečo tam má tu aretáciu :-)
Lúče nídherne ostré aj na väčšiu vzdialenosť. K lokalizačnej sonde v balení aj držadlo.
Skratka je to bosch. Za tie peniaze nádherný produkt.
ešte som ho nepoužil
- Jednoduché, intuitívne ovládanie
- kvalitný
- Jednoduchá manipulácia,paprsok je v izbách celkom dobre vidieť .
- vyborna cena + moznost dokupit prijmac na vacsie vzdialenosti
- Zelený laser je oveľa jasnejší a viditeľnejší...
- Balené v kvalitnom, pevnom kufriku
- Silný magnet na drziaku, pevne drží na čomkoľvek železnom
- Dobrá vydrž bateriek.
OK
- Produkt som si najprv preštudovala, už je používaný v teréne, slúži bez problémov, tak že zatiaľ spokojnosť.
- Adekvátne cene
- Slabší za svetla
- Super
- ok
neviem
Vynikajuci, doporucujem.
- Škoda že už nie je predaji super
Výborný pomocník na stavbách.
super dewalt
PARKSIDE Laserový merač vzdialenosti 50 m 100285317
Registrovaný používateľ
Pridané: 7. februára 2021
(naposledy upravené 7. februára 2021)
- Cena, velkost, vydrz bateriek, jednoduche prepocty. Hodi sa to na meranie rozmerov miestnosti pri zariadovani, dobre puzdro, pogumovany kryt.
- DA SA KALIBROVAT!!! To je obrovske plus.
- Nevhodne na presnejsie meranie na milimetre. Nepresnost dosahuje az +-2mm takze merania len priblizne na velke merania niekolko metrov kde vam na pol centimetri nezalezi.
dobre na meracky po zahrade, rozmerov izieb atd... ale na presnejsie merania absolutne nevhodne. Da sa kalibrovat, ked vypnete pristroj a vo vypnutom stave podrzite tlacido OFF a Meranie. zobrazi sa na displeji moznosti kalibrovania. Pri kratkom stlaceni tlacidla +/- sa pridavaju milimetre a pri dlhsom podrzani toho isteho tlacidla sa odpocitavaju.
- Šikovný,jednoduché ovládanie,veľmi dobrá viditeľnosť lasera.
- Držiak vyzerá kvalitne vyrobený.Super natáčanie pomocou otočného regulátora.
- Mal som podobny ale mi zašlialiu
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »