Najnovšie recenzie zo sekcie Meracie lasery
Porovnal som produkt,ako cenovo tak aj parametre ostatnými značkovými produktmi.
Cena je veľmi dobrá.
Parametre:
Nietorý 3-krát drahší produkt má horšiu presnosť ako tento produkt.
- Je to produkt, ktorý som chcela a plne spĺňa moje poziadavky
Produkt, ktorý som si vybrala spĺňa moje požiadavky. Určite by som vašu firmu doporučila.
Rovnako som spokojná aj s rýchlosťou vybavenia a dorucenia mojej objednávky. Nie je to prvý produkt, ktorý sme od vás objednávali a s rovnakou spokojnosťou.
- Plastový obal
Má PLASTOVý OBAL / NEROZBIJE SA PRI PRVOM PÁDE NA ZEM
super vec pri zrovnavani pozemkov
kvalita
- V baleni sa nedodava akumulator ani nabijacka, pricom to vyrobca uvadza v obsahu setu. Clovek si to musi dokupit k pouzivaniu produktu co je o dalsich 110€ naviac. Krabica ma na to otvor pre ulozenie aj sa to uvadza v sete no nie je to uz v baleni.
- Stativ nema na koncoch noh spojenie navzajom v dolnej casti a preto to moze obcas vaklat.
rýchle jednanie, rýchle dodanie, skvelá cena.
Maly, rychly, presni meter
- jednoduchosť
Je to špičkový produkt. Učím sa s ním pracovať.
- Jednoduchá obsluha, meria presne, výborný pomer cena/výkon v porovnaní s konkurenciou
- cena/výkon
- treba dokúpiť príslušenstvo ktoré nie je súčasťou (aspoň výškovo nastaviteľná podložka mohla byť súčasnou)
- mohol by indikovať slabú baterku
- prijal by som alternatívu aj s bočným laserom
Laser používaný v byte pri prerábke. V byte svietil dostatočne, bolo možne určiť rovinu takmer vo všetkých izbách súčasne. Chýbal mi ešte bočný alebo spodný laser, ale v rámci ceny chápem. Treba dokúpiť držiak, statív alebo podložku. Ja som dokúpil rozpernú tyč od boss, vďaka čomu som vedel použiť aj pri stropoch, špaletách, prekladoch atď. Keby som kupoval znova, kúpim laser čo má aj bočný a spodný laser.
dlho som hľadala tento prístroj
- super
cena pomer kvalita super
- Zatiaľ spĺňa moje očakávania.
- Trošku väčší stojan by som si vedel predstaviť.
- Maly sikovny pristroj so zakladnymi funkciami
- Ziadne
efektivita merania dlžok v kombinácii s GPS
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »